Μοντέλο του Playboy μετανιώνει που έχει σπαταλήσει πάνω από 80.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μετατραπεί σε μια «νέα γυναίκα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Ju Isen εύχεται τώρα να ήταν τα πράγματα τελείως διαφορετικά σε όρους πλαστικών. Μόλις έμαθε πως θα μπορούσε να είχε φτιάξει το σώμα που πάντα ονειρευόταν όχι με νυστέρι, αλλά με γυμναστική.

Η Isen έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ αυτών 4 λιποαναρροφήσεις και άλλα πολλά.

Juliana Isen na capa da revista da Playboy

Posted by Reality Show De Portugal on Thursday, July 27, 2017

Κι ενώ αρχικά ήταν χαρούμενη με το αποτέλεσμα, η πανδημία του κορονοϊού και ο χρόνος που πέρασε κλεισμένη στο σπίτι την έκαναν να σκεφτούν αν έκανε καλά. Και λέει πως όχι, το έχει μετανιώσει το τόσο νυστέρι.

Η 35χρονη καυτή Βραζιλιάνα κάνει πλέον γυμναστική και βλέπει παρόμοια αποτελέσματα στο σώμα της. «Μετανιώνω που έχω ξοδέψει τέτοια ποσά σε πλαστικές», λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Daily Star.

Ισχυρίζεται μάλιστα πως η γυμναστική, η ποδηλασία που ανακάλυψε προσφάτως, επιδρά θετικά ακόμα και στη σεξουαλική της ζωή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.