Την δική της παρουσία στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision θυμήθηκε η Καίτη Γαρμπή στη συνάντηση που είχε με τους σπουδαστές του House of fame το απόγευμα της Πέμπτης.

«Την εποχή που πήγα εγώ στην Eurovision δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω. Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή και πήγα» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο σπίτι του House of fame. «Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη».

«Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Μου ήρθαν στο μυαλό δυο σκέψεις. Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου. Είναι συγκλονιστική εμπειρία» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Καίτη Γαρμπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια προσέφερε, παράλληλα, τη σημαντική της καθοδήγησή στη Βένια που αυτή την εβδομάδα θα κληθεί να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Ευαισθησίες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.