Τα «σύννεφα» φαίνεται πως έγιναν καταιγίδα η οποία πήρε την σχέση τους μακριά. Ο λόγος για το Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τους οποίους πολύς λόγος γίνεται ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό.

Στις αρχές Απριλίου, τα πρώτα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν να έχουν εμφανιστεί «μαύρα» σύννεφα πάνω από το ζευγάρι έκαναν την εμφάνισή τους.

Αν και ο Snik δεν προχώρησε σε κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσε πως η σχέση με τον σύντροφό της περνάει κρίση.

Τώρα, όμως ήρθε μια παρατήρηση του Πρωινού η οποία επιβεβαιώνει πως το άλλοτε αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά.

Συγκεκριμένα ο Snik έχει σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Instagram account του, ενώ, σύμφωνα με το Πρωινό και η Ηλιάνα έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Τις κοινές φωτογραφίες έχει σβήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει αφήσει μόνο μία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.