Στο τέλος της έφτασε η περιπέτεια της Μαρίνας Πατούλη η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τον κορονοϊό.

Η Μαρίνα Πατούλη, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram ότι διαγνώστηκε θετική στην Covid ενώ τώρα ήρθε νέο μήνυμα με το οποίο αναφέρει ότι ξεπέρασε την περιπέτεια της.

Στη νέα της ανάρτηση, η κ. Πατούλη θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα ελπίδας στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «”Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι… μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!”. Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια και την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη ενάντια στην Covid-19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας, των ιατρών και των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας! Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας, να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής και να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας! Διαγνώστηκα αρνητική στην Covid_19. Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.