Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την συμμετοχή της στο «House of Fame» αλλά και για την πρόταση που έχει δεχθεί να γίνει για λίγο ηθοποιός.

«Αν είχα δουλειά βραδινή δεν θα το αποφάσιζα να πάω στο House of fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο. Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο» ανέφερε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή ρωτήθηκε αν θα κάνει την εμφάνισή της πάλι σε κάποια σειρά, εξάλλου πρόσφατα έκανε ένα.. πέρασμα από την σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

«Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί; Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη. Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω ένα γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο» είπε η Καίτη Γαρμπή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.