Για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Σειρηνάκη αλλά και το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, ενώ άφησε και αιχμές για τις δουλειές που δεν του «έκλεισε» το Star Channel.

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Τρίτης.

Στην συνέχεια ο πρώην παίκτης του MasterChef άφησε «κάρφωσε» το Star Channel τονίζοντας πως δεν του έκανε καμία επαγγελματική πρόταση τον χρόνο αυτόν που πέρασε. «Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι που δεν είχα κάνει. Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.