Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και εξήγησε τι συνέβη και προκάλεσε το δημόσιο ξέσπασμα του αλλά και πώς το Tik Tok τον βοήθησε να φτιάξει το δικό του όνομα.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη εξήγηγσε πως είχε «ανεβάσει» ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο είχε κάνει accept ένα challenge το οποίο παρερμηνεύθηκε.

«Μέχρι τα 18 μου ένιωθα ότι πρέπει να προστατέψω το όνομά μου ό,τι και να γίνει, μέχρι που με το tik tok άρχισα να φτιάχνω ένα δικό μου όνομα. Δεν είμαι πια ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, είμαι ο Νίκος Μπάρκουλης. Άλλο Αντρέας, άλλο Νίκος» ανέφερε αρχικά ο νεαρός.

«Προφανώς και πάντα θα μου λείπει ο πατέρας μου, θα είναι κομμάτι μου. Σκέφτομαι ό,τι με κάθε απόφαση που παίρνω πώς θα τον κάνω περήφανο. Προχωράω και λέω, θα είναι υπερήφανος γι’ αυτό που έχω κάνει;», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

«Η μάνα μου ξέρει τα πάντα για μένα, δεν της λέω ποτέ ψέματα. Είναι αυτή που με καθοδηγεί στα πάντα», είπε ο Νίκος Μπάρκουλης αναφερόμενος στη μητέρα του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.