Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Γουλιελμάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της την οποία δεν έχει ξεπεράσει.

Η ηθοποιός μάλιστα φορτίστηκε συναισθηματικά και η φωνή της «έσπασε».

«Η κόρη μου τώρα είναι 17. Του χρόνου θα φύγει και θα πάει να σπουδάσει στην Αμερική, όπου είναι ο πατέρας της. Οι μητέρες συνήθως έχουν τον ρόλο να παίζουν τις πιο αυστηρές» ανέφερε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη μιλώντας για την κόρη της.

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν ήταν εύκολο να γνωρίσει στην κόρη της κάποιον σύντροφό της. «Δεν είναι εύκολο να της γνωρίσω κάποιον σύντροφό μου. Δύο μεγάλες σχέσεις που έκανα, μετά τον χωρισμό, πέρασαν χρόνια για να γνωρίσει η Μαρίλια τους δύο ανθρώπους που ήταν κοντά μου» είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η συγκίνηση κυριάρχησε όταν η Βάσω Γουλιελμάκη αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή. «Η μητέρα μου ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλειά της και κάποια στιγμή έφτασε… Νόμιζα ότι επειδή ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος αυτό δεν θα γίνει ποτέ, ότι θα νικήσει και τον θάνατο. Είμαι από τους τυχερούς γιατί η μαμά μου πέθανε σε μεγάλη ηλικία οπότε είχα το χρόνο να της πω ότι την αγαπώ. Έχω πολλά αδέρφια. Είμαι η ένατη. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.