Αντιμέτωπος με τον κορονοϊό βρέθηκε ο Χρήστος Πάζης ο οποίος δεν ξέρει πώς κόλλησε. Αν και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί, ο τραγουδιστής πέρασε φρικτά όπως ανέφερε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το πρωί της Παρασκευής.

«Πέρασα κορονοϊό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ενώ προσέχαμε πάρα πολύ σαν οικογένεια, δεν ξέρω πως το κόλλησα. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως υπάρχει πρόβλημα. Πέρασα δύσκολα 15 μέρες αλλά ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα. Είχα πολλά συμπτώματα. Ημικρανίες, πόνους στο σώμα, ήταν φρικτά» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Πάζης.

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε για το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν με τη φωνή του. «Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα με τη φωνή μου σκέφτηκα πως καταστράφηκα, ότι έχασα τα πάντα, έχασα τη ζωή μου. Πήρα πάρα πολλά μαθήματα από αυτό. Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και τι είναι η ζωή. Είχα κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές, διογκώθηκε πάρα πολύ γιατί το άφησα και έφτασα σε ένα σημείο που χρειάστηκε να κάνω πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει» είπε ο Χρήστος Πάζης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.