Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε το ελληνικό metoo. Ο ηθοποιός, εξήγησε πώς πέρασε την καραντίνα ενώ τόνισε πως του έχει λείψει να δουλεύει στην τηλεόραση.

«Βρίσκομαι στο προσκήνιο λόγω της δουλειάς μου, η ενασχόληση με την προσωπική μου ζωή είναι παράπλευρη απώλεια» σημείωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και το πόσο αυτή απασχολεί κατά καιρούς τα ΜΜΕ και πρόσθεσε: «Πλέον δεν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Έχουν προσαρμοστεί πια».

Σχολιάζοντας το ελληνικό metoo ο Ορέστης Τζιόβας τόνισε πως: «Ήξερα τις φήμες για τον Λιγνάδη εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι έρχονται καταγγελίες» και διευκρίνισε πως δεν είχε προσωπική εμπειρία κακοποίησης.

«Άμα ξέρω μια φήμη τι πρέπει να κάνω; Να πάω στην Αστυνομία και να το αναφέρω χωρίς αποδείξεις; Θα μου κάνει ο άλλος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση» είπε ο Ορέστης Τζίοβας δίνοντας τη δική του απάντηση σε όσους ρωτούν: «γιατί δεν μίλησαν όσοι ήξεραν».

«Σίγουρα κάποιος πια θα μπορεί να μιλήσει πιο εύκολα και όποιος σκέφτεται να πράξει ανάλογα θα το σκεφτεί περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.