Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του και από εκείνη την ημέρα ανεβαίνει καθημερινά το δικό του Γολγοθά προκειμένου να σταθεί και πάλι δυνατός στα πόδια του.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής, ενώ συνεχίζει εντατικά τις φυσιοθεραπείες του προκειμένου να φτάσει στην αποκατάσταση.

Έτσι, χθες Μ. Πέμπτη, βρέθηκε και πάλι σε ειδικό θεραπευτήριο. Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που όπως πάντα, ήταν μαζί του δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στέλνοντας ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

«Φυσικοθεραπεια!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!», έγραψε στο facebook η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Φυσικοθεραπεια!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου💪💪🙏🙏!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!❤

Posted by Εβελίνα Βαρσάμη on Thursday, April 29, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.