Ο Δούκας Σεβαστός σκορπίζει φόβο στους κατοίκους του Διαφανίου αλλά όταν μπαίνει στο αρχοντικό του, «λιώνει» από αγάπη για την οικογένεια του αν και πολλές φορές ο σκληρός χαρακτήρας του δεν τον αφήνει να το εκφράσει.

Οι μόνες φορές που αφήνει τον εαυτό του «ελεύθερο» ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου είναι όταν βρίσκεται μαζί με τον μικρό Σέργιο, το εγγονάκι του. Τότε ο «σκληρός» Δούκας μεταμορφώνεται σε… αρνάκι.

Όλα αυτά συμβαίνουν στις «Άγριες Μέλισσες» και τα παρακολουθούν οι τηλεθεατές κάθε βράδυ μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Ο Λεωνίδας Κακούρης όμως, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό, στην πραγματική του ζωή, δεν σκορπίζει φόβο αλλά αγάπη.

Ο ηθοποιός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, για πρώτη φορά μια φωτογραφία στα social media, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να έχει αγκαλιά το γιο του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει στην αγκαλιά του τον ένα από τους δυο γιους του έξω από το σπίτι της «Λενιώς» στις «Άγριες Μέλισσες».

 «Μπαμπάς και γιος στο σπίτι της Λενιώς !(κάνει και ρίμα …)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο περήφανος μπαμπάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.