Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, μιλάει για την υποψηφιότητα της Κέιτλιν Τζένερ, μετά την ανακοίνωσή της για τη θέση της κυβερνήτη στην Καλιφόρνια, αναφέρει το ΑΠΕ.

O 73χρονος ηθοποιός, εμφανίστηκε στο «Jimmy Kimmel Live» και ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ «αν η Κέιτλιν Τζένερ, έχει πιθανότητες να κερδίσει».

«Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κερδίσει», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνια το 2003. «Βλέπω ότι οι κάτοικοι είναι δυσαρεστημένοι με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ», και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχει σημασία αν θα είναι η Κέιτλιν Τζένερ, ή οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος. Πρωταρχικό μέλημα να υπάρχει ένα σαφές όραμα για την πολιτεία, ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα θέλει να κάνει και αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση. Στη συνέχεια πρέπει να πείσει για τις ικανότητές της, τους πολίτες της Καλιφόρνιας. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες, γιατί ο Τύπος θα σου επιτεθεί ανεξάρτητα με το ποιος είσαι. Και εμένα μου επιτέθηκαν. Αλλά στο τέλος κέρδισα, αυτό έχει σημασία».

Ο σταρ πρόσθεσε ότι «όποιος κυβερνήτης εκλεγεί θα πρέπει να κάνει μεγάλες αλλαγές για να διορθώσει το “χάος” που βρίσκεται τώρα η Πολιτεία». Προέβλεψε επίσης ότι θα υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι μνηστήρες για την θέση.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής, ο ηθοποιός ρωτήθηκε επίσης από τον παρουσιαστή, εάν η Τζένερ είχε ζητήσει συμβουλές από εκείνον. «Δεν θα μιλήσω για αυτό γιατί όλοι με ρωτούν και ζητούν την γνώμη μου», εξήγησε το αστέρι του «Terminator». «Είμαι πολύ καλός φίλος με την Κέιτλιν, τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό της, αλλά είμαι επίσης πολύ καλός φίλος και με τον Γκάβιν Νιούσομ. Επίσης είμαι καλός φίλος και με άλλα άτομα που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν ζητήσει συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών», τόνισε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.