Στην κουζίνα του Απόστολου Ρουβά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, η γιαγιά Τούλα.

Η γιαγιά της Δανάης Μπάρκα και μητέρα της Βίκυς Σταυροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή για να μοιραστεί τα μυστικά της για το σωστό βάψιμο των πασχαλινών αυγών.

Ωστόσο, μια ευχή της γιαγιάς Τούλας έφερε σε αμηχανία τον Απόστολο Ρουβά. Ο μάγειρας αποκάλυψε πως πρώτη φορά βάφει αυγά και τότε η γιαγιά Τούλα του είπε: «Και του χρόνου λοιπόν να τα βάψεις με τη γυναίκα σου, άντε….»!

Τότε εκείνος έσκυψε το κεφάλι, γέλασε και είπε «Έτσι έτσι…» και η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Του χρόνου διπλός!» «Να οι γαμοαποκαλύψεις» είπε ο Απόστολος Ρουβάς και γέλασε φανερά αμήχανος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Ρουβάς πρόσφατα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και είχε εξομολογηθεί πως: «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Δήλωση. Αυτό είναι κάτι που δε μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό δικό μου. Μπορεί να το μαθαίνουν τώρα αλλά μπορεί να μην είναι τώρα, να είναι πιο παλιό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.