Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Δημήτρης Μοθωναίος συγκλόνισε με την εξομολόγηση του για την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε δημόσια στη Φαίη Σκορδά για τα φρικτά πράγματα που υπέστη από άνθρωπο ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο άνηκε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε τώρα, πως ο κακοποιητής του, μετά την τηλεοπτική του συνέντευξη επικοινώνησε μαζί του και ζήτσε να τον δει από κοντά, ενώ μήνυμα του έστειλε και η σύζυγος του συγκεκριμένου ατόμου στο οποίο του τόνισε ότι τους έβλαψε ως οικογένεια με την συνέντευξη του.

«Αισθάνομαι ότι η ζωή μου ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένιωσα ότι έκανα breakthrough στην ψυχανάλυση μέσα σε 20 λεπτά. Ακούστηκε πολύ δυνατά η φωνή μου και επιβεβαιώθηκε ότι τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα είχα στο μυαλό μου. Έγινε το απόλυτο κλικ. Φεύγεις από το προσωπικό που σε έχει κάνει να πονέσεις και να υποφέρεις. Η ιστορία μου ειπώθηκε δυνατά, κινητοποιώντας και άλλους ανθρώπους και τελικά είναι σαν να έφυγε από μέσα μου. Δεν αισθάνομαι πια ότι αυτή είναι μια δική μου ιστορία. Ήταν μεγάλη κάθαρση. Και δεν το λέω ναρκισσιστικά. Δεν βγήκα να μιλήσω ξανά για αυτό, κράτησα τις αποστάσεις μου. Για αυτό και η δική μας συνάντηση εδώ, σήμερα, είναι η πρώτη που κάνω μετά από δυόμισι μήνες» απάντησε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο περιοδικό σε ερώτηση πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την δημόσια εξομολόγησή του.

Η στιγμή που επικοινώνησε μαζί του ο κακοποιητής του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Μοθωναίος απόκαλυψε τα μηνύματα που έλαβε. «Ο άνθρωπος για τον οποίο μίλησες επικοινώνησε μαζί σου;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο ηθοποιος και απάντησε ως εξής: «Είναι πολύ ωραίο που με ρωτάς, γιατί αυτό μας δείχνει το επόμενο βήμα, το πώς οι άνθρωποι που κατηγορούνται εξακολουθούν να αρνούνται τις πράξεις τους. Επικοινώνησε μαζί μου. Μου έστειλε μήνυμα. Σαν να είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, σαν να αναφερόμουν σε κάποιον άλλον. Μου έγραψε ότι συγκινήθηκε πολύ από τη συνέντευξή μου, ότι θαύμασε το πόση δύναμη έχω και ότι θα ήθελε να με δει και από κοντά. Ήξερε ότι μιλάω για αυτόν».

«Επικοινώνησε και η γυναίκα του μαζί μου»

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογήθηκε πως και η σύζυγος του συγκεκριμένου ατόμου επικοινώνησε μαζί του. «Μετά επικοινώνησε και η γυναίκα του μαζί μου. Με πήρε τηλέφωνο και ήταν πολύ επιθετική. Το συζητάω σήμερα μαζί σου γιατί αποτυπώνει πραγματικά τη μεγάλη εικόνα. Ο θύτης συνήθως αρνείται την πραγματικότητα καθώς είναι βαθιά χωμένος στο τραύμα του και οι γύρω-γύρω, για δικούς τους λόγους, επιτίθενται στο θύμα. Αυτή η γυναίκα, όπως και αυτός ο άντρας, είναι δύο άνθρωποι που με έχουν μεγαλώσει. Με κάλεσε επιθετικά και μου είπε ότι αυτό που έκανα ήταν πάρα πολύ κακό και ότι θέλω να τους βλάψω. Προσπάθησε να με φοβίσει, θεωρεί ότι έχω κάποια άλλη ατζέντα» απάντησε ο ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.