Η Γιούλικα Σκαφιδά όχι μόνο παρακολουθεί Survivor αλλά έχει δεχθεί και πρόταση να συμμετάσχει σε αυτό.

«Ναι έχω δεχθεί μια δυο προτάσεις πιο παλιά. Δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή» σημείωσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

«Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, πρόσφατα είχε κάνει ένα σχόλιο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter για τον Αλέξη Παππά. «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες» έγραψε κάποια στιγμή η ηθοποιός.

«Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το reality δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά» είπε η ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.