Ένα από τα θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα είναι η κρίση στο γάμο της Μαρίνας Πατούλη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Η κ. Πατούλη, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης προχώρησε σε ακόμα μια δήλωση όσον αφορά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.

Η Πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece βρέθηκε σήμερα στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία και μίλησε στην εκπομπή Τ- Live.

Αρχικά η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε πως: «Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους, οικογενειακά. Θα πρέπει να πιστεύουμε ότι ο Θεός μας δίνει δύναμη, να αγωνιζόμαστε για την οικογένεια και τα παιδιά μας. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να προσεγγίζουμε τα προβλήματά μας με ευαισθησία».

Η κ. Πατούλη πρόσθεσε στην συνέχεια: «Αν ρίξουμε μια ματιά στο τι γίνεται με την λαίλαπα που μαστίζει τη χώρα μας με τον κορονοϊό, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά και τα οικογενειακά προβλήματα είναι μηδαμινά μπροστά στην κοινωνία του θανάτου και της αρρώστιας που μαστίζει τον πλανήτη».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε: «Προσπαθώ να αντλώ δύναμη μέσα από την προσφορά στις γυναίκες. Παίρνω έμπνευση μέσα από την αγάπη του παιδιού μου. Τον Γιώργο τον αγαπώ. Και με αυτό το πείσμα θεωρώ ότι θα περάσουμε αυτό το δύσκολο Πάσχα, προσδοκώντας μία Ανάσταση στις ζωές μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.