Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης την εβδομάδα που πέρασε για το Survivor ήταν η μη ανταπόκριση της συζύγου του Τριαντάφυλλου στα γλυκόλογα που αυτός της έστελνε μετά τη νίκη των «κόκκινων» στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Την επικοινωνία αυτή σχολίασε ο φίλος του Νίκος Γιάννος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Δήμητρα δεν είναι εκδηλωτική, αλλά αυτό αρέσει στον Τριαντάφυλλο.

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα μου άρεσε η γυναίκα μου μετά από 4μιση μήνες που θα ήμουν σε ένα παιχνίδι, μόνος μου, να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο. Όμως η Δήμητρα είναι έτσι. Ο χαρακτήρας της είναι αυτός. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει. Δεν είναι εκδηλωτική σαν άνθρωπος. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό. Είναι γενικά έτσι η Δήμητρα. Είναι απόλυτα φυσιολογική και αυτό γίνεται συνέχεια, εκείνος να της λέει “αγάπη μου” κλπ κι εκείνη απαντά έτσι. Του αρέσει του Τριαντάφυλλου να βασανίζεται. Δεν ξέρω αν τον προκάλεσε η πεθερά ή ο πεθερός του, εγώ νομίζω ότι η ίδια η Δήμητρα το έκανε», δήλωσε στο «Πρωινό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.