Τις μάχες που έδωσε ενάντια στις κρίσεις πανικού αποκάλυψε η Βαλέρια Χοψονίδου στον λογαριασμό της στο Instagram. Uέλοντας να ανταλλάξει διάφορες σκέψεις και απόψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους κάνει μερικά Q&A. Σε ένα από αυτά, ένας ακόλουθος θέλησε να μάθει αν έχει ποτέ αντιμετωπίσει κρίση πανικού με την ίδια να περιγράφει τη δική της εμπειρία αλλά και τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με κρίσεις πανικού για 3 χρόνια σε έντονο βαθμό, όταν μου προτοεμφανίστηκε ήταν περίπου πριν 5 χρόνια. Τότε δεν το άκουγες πολύ συχνά. Εγώ προσωπικά το έχω αντιμετωπίσει και δεν παθαίνω κρίσεις πανικού 1,5 χρόνο τώρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πραγματικά είναι όλα μέσα στο μυαλό και την ψυχολογία μας. 

Η ταπεινή μου συμβουλή σε όσους ανθρώπους συμβαίνει είναι, εκείνη τη στιγμή να σκέφτονται ότι όλα είναι στο μυαλό μας και κυρίως ότι δεν έχουμε κάτι παθολογικό! Δε θα πρέπει να ντρεπόμαστε ούτε να νιώθουμε άσχημα για αυτό που μας συμβαίνει. Καλό θα είναι να μιλάμε στους δικούς μας ανθρώπους για το πρόβλημά μας και φυσικά δεν είναι κακό να ζητήσουμε βοήθεια από έναν ψυχολόγο», έγραψε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.