Για την περίεργη σχέση που έχει με τον Αλέξη Παππά μίλησε η Alessia Demetz στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό»

Αρχικά, η Alessia Demetz περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν:

«Με τον Αλέξη έχουμε συναντηθεί για 2 λεπτά, μόνο μια φορά, στο Μόντε Κάρλο. Συναντηθήκαμε στις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου, ο ένας ανέβαινε ο άλλος κατέβαινε. Κοιταχτήκαμε, χαμογέλασε ο ένας στον άλλον, ήταν χημεία… Κρατούσε ένα κουτί στα χέρια του. Ανεβαίνοντας πάνω άφησε το κουτί και κατέβηκε κάτω για να με βρει. Έτρεξε πίσω μου και φώναζε «Συγνώμη, συγγνώμη, θέλω να σου πω κάτι ένα λεπτό. Ήθελα οπωσδήποτε να σου μιλήσω γιατί αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα». Εγώ του είπα ότι είναι τρελός».

«Τον Δεκέμβριο ανταλλάξαμε τα τηλέφωνά μας και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε. Είχαμε το τηλέφωνο ανοιχτό και κοιμόμασταν όλη νύχτα μαζί. Είχαμε σχέση μέσω τηλεφώνου. Είχαμε πει ότι στις 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε. Είναι κάτι το οποίο το αισθάνεσαι. Είναι σαν να τον ξέρω», τόνισε η Alessia Demetz και ξεκαθάρισε:

«Η παραγωγή του Survivor με ενημέρωσε ότι θα μπορώ να μιλήσω με τον Αλέξη σε 5 μέρες. Είμαι πολύ πιστή και περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.