Ο Γιάννης Τάσσιος δεν πίστευε στον κορονοϊό και κορόιδευε και τον ιό αλλά και τη χρήση της μάσκας. Αυτό εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Πέμπτης.

Η άποψη του Γιάννη Τάσσιου για τον κορονοϊό όμως άλλαξε όταν νόσησε το ίδιο του το παιδί.

«Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ δεν κόλλησα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορονοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου και κόλλησαν και δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι μου έλεγαν ότι πονάει πολύ και είναι αρκετά ψυχοφθόρο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τάσσιος.

Για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος αγωνίζεται στους στίβους μάχη του Survivor, ο Γιάννης Τάσσιος είπε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.