Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το ελληνικό MeToo, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και το Survivor ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη του Mega το πρωί της Τετάρτης και αρχικά ανέφερε: «Είμαι όλο και καλύτερα, βγαίνουμε σιγά – σιγά στο φως. Αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες του Απριλίου. Να έρθει και ο Μάης, να βγούμε και λίγο πιο πολύ. Η φετινή καραντίνα με δυσκόλεψε πιο πολύ. Στην πρώτη κάναμε πράγματα που δεν τα κάναμε ποτέ. Διάβασα πολύ, άνοιξα τηλεόραση. Την καραντίνα δεν την πέρασα μόνη μου. Την πέρασα με μια μικρή φούσκα ανθρώπων που έχω, όπως έχουμε όλοι για να μην τρελαθούμε».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δήλωσε φανατική του Survivor. «Τώρα έχω κολλήσει με το Survivor. Πωρώνομαι με το Survivor, ναι. Γενικώς, από μικρή, όταν έπαιζα ήθελα ή εγώ ή η ομάδα μου να κερδίζουμε. Τα κορίτσια είναι πολύ καλές παίκτριες. Είμαι με τους μπλε» εξήγησε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της σχέδια, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε πως: «Έχουμε και πολύ ωραία σίριαλ. Φέτος έκανα ένα guest στην Τούρτα της Μαμάς. Έχουμε πολύ ωραία σίριαλ και ετοιμάζονται καινούργια πράγματα. Είμαι σε συζητήσεις για ένα νέο σίριαλ. Άνοιξαν οι Μέλισσες το δρόμο στα σίριαλ εποχής. Σε εσάς ήρθε το ερωτικό θρίλερ, η Έξαψη».

«Αν και είμαι αγαπητή στο κοινό κατά καιρούς έχω “φάει ξύλο”. Χωριζόμαστε σε ομάδες και τσακωνόμαστε στην Ελλάδα. Μου έχουν προσάψει στην αρχή από αλαζονεία μέχρι καβάλημα καλαμιού. Με ταύτιζαν απόλυτα με το ρόλο μου στο Λαβ Σόρρυ. Η Εθνική Ελλάδος, η σειρά του Καπουτζίδη, με βοήθησε να δείξω κάτι πιο απαιτητικό και δύσκολο, της κακοποιημένης γυναίκας. Συνειδητοποιούμε με τέτοιες καταστάσεις, όπως έγινε και τώρα με το #MeToo, το τι γίνεται γενικότερα. Εύχομαι να αποκτήσουν φωνή όλοι οι άνθρωποι», σημείωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφορικά με το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τόνισε επίσης: «Δεν γίνεται η ζωή χωρίς όνειρο. Στη δουλειά αυτή η ανανέωση και η εξέλιξη είναι μονόδρομος. Απλώς αλλάζουν τα σχέδιά σου, βάζεις το στόχο σου και κάνεις τις ανάλογες επαφές σου. Μου αρέσει που έχει μπει το digital στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ να κάνω κινηματογράφο και να ανέβει στην Ελλάδα. Στο θέατρο, να δούμε πώς θα πάμε, αναμένουμε τις εξελίξεις. Θα συνεχίσουμε την παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” όταν μπορούμε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.