Γενέθλια έχει σήμερα ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου, μητέρα της Δανάης Μπάρκα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος έχει σταθεί δεύτερος πατέρας στην παρουσιάστρια, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της για την ανάρτηση αυτή.

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο μας που μας εξελίσσουν, μας μαθαίνουν. Και που μπορεί να μη μας έχουν γεννήσει, αλλά η οικογένεια που δημιουργεί ο καθένας είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι όμορφο να δημιουργούνται οικογένειες.

Είναι όμορφο οι άνθρωποι να μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν με τον καλύτερο τρόπο και ο Χρήστος είναι η οικογένεια που όσες φορές κι αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να είναι οικογένειά μου. Μου έμαθε πάρα πολλά και μου μαθαίνει ακόμα. Χρόνια πολλά Χρήστο, σ’ αγαπώ πολύ» είπε η παρουσιάστρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.