Σε κόντρα δίχως τέλος φαίνεται πως εξελίσσεται η διαμάχη που έχουν η Σάντρα Βουτσά με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, τη Θεανώ Παπασπύρου, καθώς σήμερα είχαμε νέα εξέλιξη στο “σίριαλ”.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που έδωσε η Σάντρα Βουτσά στο Πρωινό, όπου κατηγόρησε τη Θεανώ Παπασπύρου πως κρατάει πάνω από 70 πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος τους προόριζε για τις κόρες του.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σάντρα, η Θεανώ Παπασπύρου επικοινώνησε με το Πρωινό δηλώνοντας ότι «η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της».

«Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της και ότι μέχρι και τελευταία στιγμή η ίδια, η Θεανώ Παπασπύρου, ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών τους και είχαν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν αγαπημένοι», είπε.

Η συγκεκριμένη δήλωση έχει εξοργίσει τη Σάντρα Βουτσά, καθώς τόνισε πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και παράλληλα δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού πως σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να κινηθεί νομικά.

Δείτε όλα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά στη Ναταλία Γερμανού.

«Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό διότι η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Εγώ δεν θα πω αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Οπότε, νομίζω ότι προς τα εκεί προχωρώ πλέον, έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, τον κύριο Καπερνάρο, μέχρι εδώ μπορώ να πω», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.