«Ο Τριαντάφυλλος στη δουλειά του είναι επαγγελματίας, πολύ αυστηρός» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Μαρία Καρλάκη η οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον τραγουδιστή και πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor.

«Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Έχει στρεσαριστεί και γι’ αυτό ξεσπάει με κλάματα και με πιο έντονες αντιδράσεις», ανέφερε η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη αναρωτήθηκε στην συνέχεια: «Και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του ο Τριαντάφυλλος, που είναι το κακό; Δεν κατάλαβα, γιατί τόση επίθεση; Όσο λένε για τα μαλλιά του Τριαντάφυλλου, τόσο κι εκείνος μπορεί να πει για τις λιποαναρροφήσεις του Ασημακόπουλου. Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία πριν τη Μαριαλένα, αλλά εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.