Την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εντός του Survivor και τι «δείχνουν» οι κινήσεις των κορμιών τους ανέλυσε η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

«Στη γλώσσα του σώματος… αγαπιούνται» ανέφερε αρχικά η κ. Χειρδάρη και πρόσθεσε: «Αν δείτε τον Σάκη, όταν μιλάει στη Μαριαλένα, όλο σκύβει, στη γλώσσα του σώματος αυτό σημαίνει ότι θες να τον αγκαλιάσεις. Όταν κοιμούνται, ο ένας στρέφει το πρόσωπο του προς τον άλλον. Ακόμα και στον ύπνο ο ένας έχει έγνοια τον άλλον. Φαίνεται πολύ ρομαντική ιστορία. Περισσότερο καψούρης φαίνεται ο Σάκης. Η Μαριαλένα είναι από τη γενιά των νέων κοριτσιών που είναι λίγο πιο αγοροκόριτσα».

Στην συνέχεια η sex editor σημείωσε πως: «Νομίζω ότι υπάρχει μια εν δυνάμει σχέση από τη μεριά της Μαριαλένας. Αυτό φαίνεται. Αυτή κρατάει τα ηνία. Σίγουρα αγαπιούνται πάρα πολύ και όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είναι μαζί. Μη μας χαλάσουν το story. Σίγουρα ο Σάκης την έχει φαντασιωθεί πολλές φορές τη πράξη. Σεξουαλική πράξη έχει κάνει μόνος του ο Σάκης» και κατέληξε: «Η Μαριαλένα έχει τρομερό έλεγχο, πιστεύω ότι είναι ο τύπος που θα πει σε έναν άντρα “θα κάνω μαζί σου σχέση έξι μήνες μετά” και θα τον πείσει και θα την περιμένει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.