Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μανούλα ενώ τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει να ντυθεί νύφη.

«Θα σας πω κάτι και μου το έχει πει και η Βίκυ Παγιατάκη. Εγώ παιδί θα κάνω σίγουρα, γάμο πιο μετά ίσως. Και η Μάρα τα ίδια μου έχει πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί, δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Μπορεί να κάνω κάτι κλειστό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο συνεργάτης της εκπομπής Ευτυχείτε, Γρηγόρης Γκουντάρας τότε την παρότρυνε να κοιτάξει μπροστά ενώ από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος της είπε πως όταν γίνει μανούλα έχει να της δώσει καρότσι για το παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή αυτό που της είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος διηγήθηκε μια ιστορία που συνέβη όταν βρέθηκε εκείνη, με τον σύντροφο της Φίλιππο και ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο φίλος του Φίλιππου ακούγοντας από την Κατερίνα Καινούργιου πως αν αποκτήσει παιδί θα είναι πολλοί οι χορηγοί που θα της χαρίσουν πράγματα στο πλαίσιο της διαφήμισης, είπε: «Φίλε πλάκα πλάκα αυτό είναι μεγάλο έξοδο, σκέψου το».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.