Για τη ζωή της και το πώς διαχειρίστηκε διάφορες δύσκολες καταστάσεις, μίλησε η Ελένη Φιλίνη που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It».

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες για αυτά που συμβαίνουν στο θέατρο τονίζοντας πως οι ελάχιστες απαράδεκτες περιπτώσεις που βγήκαν πρόσφατα στο προσκήνιο δεν αντικατοπτρίζουν ούτε κατά διάνοια την ουσία του θεάτρου.

Ήταν από τις πρώτες που μίλησε δημόσια για τέτοια σκοτεινά περιστατικά και μάλιστα 20 χρόνια πριν. Τότε, είχε μοιραστεί τις δικές της εμπειρίες για δουλειές που έχασε με τα «όχι» της και για τα οποία δεν μετάνιωσε ποτέ.

Η καλή εμφάνιση σε παλαιότερες εποχές εξομολογήθηκε πως δεν ήταν «εισιτήριο» όπως είναι σήμερα γιατί υπήρχε αρκετή επιφυλακτικότητα προτού κανείς  αποδείξει το ταλέντο του.

Τέλος, υπήρξαν περίοδοι που φορούσε μία «μάσκα» για να μην καταλάβει κανείς την άσχημη ψυχολογία της όπως όταν έχασε τον πατέρα της και το ίδιο βράδυ κλήθηκε να παίξει κωμωδία στο θέατρο.

«Το “γέλα παλιάτσο” το έχω νιώσε με όλη τη σημασία της λέξεως ειδικά όταν “έχασα” τον πατέρα μου” και το βράδυ έπρεπε να παίξω κωμωδία. Χειρότερο δεν υπήρχε, ήμουν πρησμένη από το κλάμα κι έπρεπε να παίξω. Αισθάνεσαι καραγκιόζης, είναι τραγικό αυτό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.