Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το πρωί της Πέμπτης.

Ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» φιλοξενήθηκε από την Δανάη Μπάρκα και απάντησε σε ερωτήσεις για όλα.
Οι «Άγριες Μέλισσες», ο δάσκαλος του ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και η συνεργασία με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

«Φέτος τελειώνω. Νομίζω ότι κάπως πρέπει να ολοκληρωθεί η ιστορία του Γιάννου. Πρέπει να δικαιωθεί το όνομα του. Φέτος τελειώνει ο Γιάννος» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλώντας για τον χαρακτήρα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» και πρόσθεσε πως στο τέλος της σεζόν θα βγουν πολλά πράγματα στη φόρα και θα φανερωθεί η αλήθεια.

Η Δανάη Μπάρκα στην συνέχεια θέλησε να ρωτήσει τον Ιωάννη Αθανασόπουλο πώς «βλέπει» ένας νέος ηθοποιός το ελληνικό metoo.

«Ήταν καθηγητής μου ο Δημήτρης Λιγνάδης. Εμείς τον αποκαλούσαμε μάγο. Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός στον λόγο και στο πώς μπορούσε να σου μεταφέρει κάποια πράγματα. Ήμασταν στη σχολή και τον κοιτούσαμε με ανοιχτό το στόμα. Σε μάγευε με όλα αυτά που σου έλεγε. Και στην υποκριτική τέχνη. Τον είχα δάσκαλο και σε εμάς ήταν πολύ συνεπής. Ήταν μάγος στο πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το λόγο και στο πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στο ελληνικό #metoo και τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Καλώς έγινε το #metoo. Συνεργάστηκα πέρυσι με τον Κώστα Σπυρόπουλο στο θέατρο. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βέβαια υπάρχει μια τρομερή ανθρωποφαγία στα σόσιαλ μίντια. Από τη μία ευχόμαστε αυτοί οι άνθρωποι να πεθάνουν και υπάρχουν κι αυτοί που κατηγορούν τα θύματα ότι το κάνουν για να γίνουν γνωστοί. Δεν μπορείς να κατηγορείς τα θύματα ότι τώρα επέλεξαν να μιλήσουν. Τώρα ήταν η στιγμή. Kι εγώ ήξερα πράγματα. Αλλά από τη στιγμή που το θύμα δεν ήθελε να μιλήσει, δεν μπορεί ο καθένας να πει κάτι. Μπορώ να συμβουλεύσω το θύμα ως φίλος να μιλήσει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Ο ηθοποιός δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα για να ξεσπά ο καθένας πάνω του. Ο καθένας στον ψυχολόγο του».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.