Επιθέσεις στα social media δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιανός από χρήστες των social media για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους παίκτες στα συμβούλια του Survivor.

Μερίδα των χρηστών κατηγορεί τον παρουσιαστή πως «κόβει» παίκτες από το να μιλήσουν και να εκφράσουν την άποψη τους ενώ δίνει περισσότερο χρόνο σε άλλους.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός, στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ακούστηκε ενοχλημένος και τόνισε αρχικά: «Να ξέρουν όλοι όσοι ακούν ότι σήμερα σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω ποτέ για το Survivor σε εκπομπή. Από την άλλη μου γύρισε και λέω δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω. Δεν θα υπολογίζω ό,τι μου στέλνουν. Μπήκα στη διαδικασία κάποια στιγμή να απαντήσω σε 2-3 γιατί ήταν προσβλητικοί. Απάντησα με διάθεση τρολαρίσματος».

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τι εννοούσε όταν είχε απαντήσει «τα παράπονα σας στο μοντάζ». «Όταν είπα “τα παράπονά σας στο μοντάζ” δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκοψε κάτι. Μπορεί να γίνονται συζητήσεις που για το πρόγραμμα μπορεί να είναι ανούσιες και γι΄ αυτό δεν μπαίνουν. Είναι τόσο απλά τα πράγματα» είπε ο παρουσιαστής του Survivor και πρόσθεσε: «Αν θέλετε να μιλάμε για το Survivor θα λέμε μόνο χαχαχα και χουχουχου γιατί ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν πολυγουστάρω».

Το ηχητικό απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής μεταδόθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Πέμπτης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.