Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, χθες, Κυριακή και αναφέρθηκε σε όλα.

Η «Μουρμούρα», οι καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και ο λόγος που συστηνόταν ως Κώστας ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο ηθοποιός.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε ότι το όνομά του το πήρε από τον πατέρα του, ο οποίος ήταν Ρωσικής καταγωγής και όταν πέρασε στην Ελλάδα με εμπόρους, λεγόταν Κούσμιτς Κυριάκος και το έκανε Κοσμάς Κυριακίδης. Εξού και το Βλαδίμηρος! Στο σχολείο, μας λέει, άλλα παιδιά τον κορόιδευαν και άλλα τον έλεγαν Βλαδίμουρλο και έτσι πολλές φορές όταν τον ρωτούσαν πως τον λένε συστηνόταν ως Κώστας!

«Η καλοσύνη δεν είναι αδυναμία, δεν είναι ντεφό σ’ έναν άνθρωπο να “εκπέμπει” καλοσύνη, να είναι καλός ή να απαντάει στο τηλέφωνό του» είπε και πρόσθεσε: «εγώ προτάσσω την προσωπικότητά μου προς τα έξω, παρά το ότι είμαι γνωστός».

Αναφέρθηκε στα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και λέει ότι «αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και καλά έκανε κι ανέλαβε, έπρεπε να αναλάβει από την αρχή. Το άδικο είναι ότι κάποιοι καταχράστηκαν κάποια εξουσία και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Ήμουν, είμαι και θα είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε πράξη βίας. Το θέατρο μιλάει για ποίηση, η τέχνη μας απευθύνεται στον ψυχισμό του θεατή».  

Και συνέχισε: «Οι ηθοποιοί μπορώ να δεχτώ ότι ζηλεύουμε υπερβολικά, αγαπάμε υπερβολικά, θυμώνουμε υπερβολικά, αλλά είναι και λίγο αστείο όλο αυτό που συμβαίνει στο δικό μου το συνάφι». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη «Μουρμούρα» και αποκάλυψε ότι «είπα από την αρχή για τη ‘Μουρμούρα’ ότι αυτή η σειρά θα πάει 10 χρόνια. Του χρόνου θα είναι η ένατη χρονιά. Ελπίζω να βγω αληθινός». Όσο για τον ρόλο του, «τον αγαπώ τόσο πολύ τον κυρ-Ηλία, διαφωνώ μαζί του, δεν θα τα έκανε στη ζωή μου εγώ αυτά. Η θέση της γυναίκας για μένα δεν είναι στην κουζίνα, είναι κάπου αλλού. Για μένα η θέση της είναι ακόμα και να κυβερνήσει μια χώρα και θα το χαιρόμουν και πάρα πολύ, γιατί σας θαυμάζω και πάρα πολύ. Αλλά δέχομαι και την αφέλεια του κυρ-Ηλία και τον συντηρητισμό του που μου δίνει πατήματα για να γυρίσω κωμωδία». 

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε ότι «Παλιότερα, πιο μικρός, μουρμούριζα πάρα πολύ, Τώρα, όμως, όσο μεγαλώνω ξεπερνώ την γκρίνια μου και η γυναίκα μου είναι πιο ευτυχισμένη. Είμαστε μαζί 32 χρόνια μαζί και δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά που τη συνάντησα. Εύχομαι αυτό να συμβεί στους πάντες. Έρωτας!» και αναφέρει ότι «Δεν θαυμάζω τη γυναίκα μου, θαυμάζω γενικά τη γυναίκα σα γυναίκα. Σύνθετη σκέψη, ένα τσουνάμι αισθητικής. Είστε εξαιρετικές! Εσείς μας μαθαίνετε ότι πρέπει να είμαστε ερωτευμένοι με τα πάντα γύρω μας, αλλιώς θα πεθάνουμε από πλήξη».

Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι θα δουλέψει ξανά με τη γυναίκα του κάνοντας την «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και θα βγουν σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, μαζί με άλλους αξιόλογους ηθοποιούς. 

Τέλος, μίλησε για την ταινία «Straight Story», στην οποία έπαιζε μαζί με την γυναίκα του και όλοι τους ρωτούσαν πώς ένα straight ζευγάρι έκανε τέτοια ταινία, ενώ εκείνοι ήθελαν να δείξουν πόσο αντίθετοι ήταν σε κάθε μορφή ρατσισμού, αλλά και στη συμμετοχή του στην ταινία «Summer lovers» με την Ντάριλ Χάνα που μας αποκάλυψε ότι πάντα υπήρχε το όνειρο του Χόλιγουντ. Μας είπε ότι έφυγε ξανά για το Χόλιγουντ, αυτή τη φορά ως σεναριογράφος, χτύπησε κάποιες πόρτες, αλλά δεν καρποφόρησε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.