Κοινό νομικό εκπρόσωπο έχουν δυο από τους πλέον συζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός εκπροσωπούνται νομικά από τον κ. Στέλιο Σούρλα. Ο δικηγόρος, το πρωί της Παρασκευής σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» ενημέρωσε πως έχει εξουσιοδότηση να κινηθεί νομικά εάν τα πράγματα «ξεφύγουν» στους σχολιασμούς του Survivor.

«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Σούρλας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.