Μια παντρεμένη γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει λίγα λιγότερα από 300.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις, ώστε να ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως αφέντρα στο OnlyFans και να βγάζει τρελά λεφτά.

Η 35χρονη Krystina Jamieson από την Αγγλία έχει κάνει, μεταξύ άλλων, 8 πλαστικές στο στήθος. Κι αυτό γιατί έχει βρει πως η «πλαστική εμφάνιση» έχει μεγάλη πέραση στους άντρες, χαρίζοντάς της μεγάλα χρηματικά ποσά. Τα οποία χρησιμοποιεί για να μεγαλώνει το παιδί της όπως ονειρευόταν πάντα.

Η Jamieson έχει ένα αγοράκι 9 μηνών, τον Delaney, με τον σύζυγό της Andy, και βγάζει τα προς το ζην από τη διαβόητη πλατφόρμα OnlyFans, βγάζοντας online περισσότερα από 2.000 ευρώ τη μέρα. Με τα χρήματα ζει την οικογένειά της, αλλά και χρηματοδοτεί τις πλαστικές της.

Η Krystina εθίστηκε στις πλαστικές μετά την πρώτη αυξητική στήθους που έκανε στα 18 της. Έκτοτε έχει κάνει δύο επεμβάσεις στη μύτη, 8 επεμβάσεις στο στήθος, αλλά και παρεμβάσεις στα χείλη και το πρόσωπο, μπότοξ και άλλα πολλά.

«Όταν γεννήθηκε το μωρό μου τον Ιούνιο, όλοι οι φίλοι και η οικογένεια έλεγαν πως το μωρό μοιάζει στον άντρα μου, επειδή κανείς δεν θυμόταν πώς ήταν το πρόσωπό μου πριν από τις πλαστικές».

Όσο για τα επαγγελματικά της, λέει πως «οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλά λεφτά για να δουν κάποια σαν εμένα. Κάποιοι άντρες αγαπούν την πλαστική εμφάνιση και αυτό μου δίνει πολλά λεφτά».

Με τα οποία ζει πλουσιοπάροχα η ίδια και στέλνει το παιδί της σε πανάκριβο παιδικό σταθμό. Ο σύζυγός της την υποστηρίζει σε όλα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.