Με μια περιουσία που αγγίζει τα 52 δισεκατομμύρια δολάρια, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Oracle, Larry Ellison, είναι ο 5ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης νησιών στη Χαβάη και πολλών ακριβών ακινήτων, όμως έχει μεταβιβάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στα δύο του παιδιά, David και Megan, τα οποία έχουν κληρονομήσει 3 εκατ. μετοχές της Netsuite και 900.000 μετοχές της Oracle.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία των παιδιών του –μόνο από τα περιουσιακά στοιχεία της Netsuite- ανέρχεται περίπου στα 306 εκατ. δολάρια.

Το 2011 η κόρη του Megan ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής ταινιών, υπογράφοντας την παραγωγή σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες των τελευταίων ετών, όπως τις «Zero Dark Thirty» και «American Hustle».
Όταν δεν ταξιδεύει με τους διάσημους ηθοποιούς και φίλους της, ζει μια υπερπολυτελή ζωή… σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Διαβάστε παρακάτω μερικά στοιχεία για τη ζωή της, όπως παρουσιάστηκαν σε σχετικό αφιέρωμα του Business Insider:

Η Megan Ellison γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1986 στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Η μητέρα της Barbara Boothe ήταν η τρίτη σύζυγος του Larry Ellison.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1983 και χώρισε το 1986, όταν η Megan ήταν μόλις 4 μηνών.

Ως κόρη του πατέρα της, η Megan από μικρή ηλικία έδειξε το σκληρό κι επαναστατικό χαρακτήρα της.

Σε κάποια φάση είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το εξής: «Πρέπει να μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού και μετά να παίξεις καλύτερα από όλους τους άλλους».

Από μικρή ηλικία η Megan ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για τα άλογα, επισκεπτόμενη το ράντσο της μητέρας της στο Wilsonville του Όρεγκον, ενώ συμμετείχε και σε αγώνες ιππασίας.

Εκείνη και ο αδερφός της μεγάλωσαν κοντά στη μητέρα τους, όμως περνούσαν αρκετό χρόνο με τον πάμπλουτο πατέρα τους, ο οποίος τα πήγαινε διακοπές στο St. Tropez με τον Khaled, γιο του Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχου πρίγκιπα Alwaleed.

Το πρώτο αυτοκίνητο της Megan ήταν μία Lexus 430SC. Τώρα οδηγεί μια γκρι Aston Martin του 1989.

Το 2005 η Megan παράτησε τις σπουδές της στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC για να ταξιδέψει στον κόσμο. Ένας από τους προορισμούς της ήταν τα Ιμαλάια, όπου πέρασε μεγάλο διάστημα κάνοντας πεζοπορία στο όρος Annapurna. Από εκεί εμπνεύστηκε το όνομα της εταιρείας παραγωγής που ίδρυσε το 2011 σε ηλικία 25 ετών, την Annapurna Pictures.

Το ίδιο διάστημα αγόρασε τρία σπίτια στη γειτονιά Bird Streets του Χόλιγουντ, όπου ήταν και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας της.

Η Annapurna Pictures γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Το 2012 η Megan ήταν παραγωγός της ταινίας «Zero Dark Thirty», η οποία απέσπασε πολλές υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες.

Ένα χρόνο μετά η εταιρεία παραγωγής της συμμετείχε στις ταινίες «American Hustle» και «Her», με πρωταγωνίστρια την Amy Adams, η οποία κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες για το ρόλο της στο «American Hustle».

Η πιο πρόσφατη παραγωγή της είναι η ταινία «Foxcatcher» με τους Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carrell, και τη Vanessa Redgrave. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο φεστιβάλ των Καννών και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τον Ιανουάριο του 2014 η Megan αγόρασε έναντι 30 εκατ. δολαρίων μια έπαυλη 9.204 τετραγωνικών ποδιών στο Hollywood Hills.