Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στον οποίο έχει στο πλευρό του την σύζυγο του Άννα Δημητρίεβιτς και τις κόρες τους.

Ο ηθοποιός, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα social media αλλά και στις συνεντεύξεις που παραχωρεί, απολαμβάνει τα οφέλη της φύσης.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό των προηγούμενων ημερών, απόλαυσε μια βουτιά στο ποτάμι μαζί με τους φίλους τους.

Η ανδροπαρέα πέταξε από πάνω της τα ρούχα αλλά και τα εσώρουχα και απόλαυσαν γυμνοί το μπάνιο τους.

«Η ανδροπαρέα Δεν είναι μόνο κάτι τύποι καθισμένοι σε ένα καναπέ που πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσα και βλέπουν κάποιον αγώνα στην tv.. συνήθως έτσι μας δείχνουν οι διαφημίσεις. (Και αυτό μια χαρά είναι που και που, αλλά όχι Μόνο αυτό.) Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση.

Βουτάει στα ποτάμια το χειμώνα, μετά κάθεται γύρω από την φωτιά, κάνει ουσιαστικές συζητήσεις και δεν φοβάται να εκφράζει τα συναισθήματα. Η παρέα αυτή έχει όλες τις ηλικίες από 20 μέχρι τα 60 και όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.. Μάλλον ξανά μαθαίνουμε και θυμόμαστε πώς να υπάρχουμε ως Άνδρες χωρίς εγωισμό χωρίς διαγωνισμό χωρίς σύγκριση, χωρίς αρχηγιλίκι. Μαθαίνουμε πώς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι και τις οικογένειές μας. Αυτό το βρίσκω πολύτιμο. Ευχαριστώ» έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

TAGS