Στον καναπέ της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε καλεσμένη η κόρη του «αιώνιου εφήβου» του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά, Σάντρα.

Η Σάντρα Βουτσά εξέφρασε το παράπονο της για το γεγονός ότι συλλεκτικοί πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της παραμένουν φυλαγμένοι σε έναν χώρο υπό την κατοχή της δεύτερης συζύγου του, Θεανώς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Σάντρα Βουτσά, μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η δεύτερη σύζυγος του αποφάσισε να κρατήσει τους πίνακες αυτούς και όχι να τους μοιράσει στα παιδιά όπως ήταν η επιθυμία του.

«Τους είχε πάρει να τους φυλάξει μέχρι να έρθει η στιγμή να μοιραστούν, τώρα δεν τους δίνει και λέει ότι είναι δικοί της» τόνισε η Σάντρα Βουτσά.

Η Σάντρα Βουτσά αποκλειστικά στη Ζήνα Κουτσελίνη- 14 μήνες μετά το θάνατο των γονέων της Κώστα Βουτσά και Έρρικας Μπρόγιερ, μοιράζεται Αλήθειες ζωής για την υπέροχη οικογένειά της που της λείπει, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια άγνωστη νομική διαμάχη με συγγενικό της πρόσωπο που εκκρεμεί στη δικαιοσύνη και αφορά περιουσιακά αποκτήματα του αγαπημένου της πατέρα.. Η Σάντρα Βουτσά μιλά γεμάτη θλίψη και παράπονο, για τις αναμνήσεις μιας ζωής, για την επιθυμία του ξεχωριστού ηθοποιού που, όμως, έχουν στερηθεί τόσο άδικα τα παιδιά του. Ζήνα Κουτσελίνη Star Channel

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Thursday, April 8, 2021

Στην εκπομπή μίλησε και η Ελένη Βουτσά, αδελφή του Κώστα Βουτσά η οποία σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα, έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα».

Η κ. Ελένη Βουτσά αναφέρθηκε και σε δυο εικόνες που είχε στην κατοχή του ο Κώστας Βουτσάς, μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο. «Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε. Τα κράτησε η Θεανώ» είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Σάντρα Βουτσά, στην τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Αλίκη Κατσαβού τονίζοντας ότι: «Δεν υπήρχε περίπτωση, αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου».

TAGS