Την απάντηση του σε όσους χρήστες των social media τον «στόλισαν» θέλησε να δώσει ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor δέχθηκε έντονη αρνητική κριτική από τους twitterάδες πως δεν «έκοψε» παίκτες την ώρα που μιλούσαν και πως τους άφηνε να μιλάνε για πολλή ώρα.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε πως ο ρόλος του στο Survivor είναι να μοιράζει το λόγο και πως οι παίκτες μιλάνε όσο θέλουν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Προς #survivorgr fans!!! Ακολουθεί ανακοίνωση- SPOILER ALERT❗️❗️❗️ …μάλλον τώρα έχω την προσοχή σας. Χθες το βράδυ κάποιοι από εσάς με «στολίσατε» γιατί μίλησε «πολύ» ένας παίκτης και κάποιος άλλος λιγότερο. Υπενθύμιση: οι παίκτες μιλάνε ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, έχουν το δικαίωμα επίσης να μην απαντήσουν(!!),φυσικά κρίνονται για τις απόψεις τους από εσάς. Ρόλος μου είναι να μοιράζω το λόγο και το κάνω υπέροχα..αν οι απόψεις των παικτών είναι εντός ή εκτός θέματος θα το αποφασίσει το μοντάζ. Αυτά τα λίγα. Καλή διασκέδαση. Υ.Γ:το Survivor είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, έντονο, σκληρό, ανταγωνιστικό, αθλητικό παιχνίδι επιβίωσης. Οι παίκτες το λατρεύουν όπως όλοι μας. Υ.Γ2: κάθε φορά που τρολαρω στο ραδιόφωνο και βλέπω τίτλους «τα έκανε γυαλιά καρφιά στο συμβούλιο..ο Βαλάντης υπέδειξε την τετράδα του τελικού» αν δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά σας μη ψαρώνετε. Τρολαρω δίχως αύριο. Αν με ακούσεις live το καταλαβαίνεις.

TAGS