Το ότι δεν είναι καλή πεθερά γιατί δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι της… παίρνουν τους γιους της παραδέχθηκε η Μαρία Εκμετσίογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού.

Η πολίτισσα σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Άκη Πετρετζίκη με αφορμή τη γαλατόπιτα της Μάνης. «Όταν δημοσιοποιείται μια συνταγή παύει να είναι πλέον δική σου και ανήκει σε όλους. Εγώ είχα μια συνταγή και στενοχωρήθηκα όταν ένας άλλος σεφ την έβαλε στο βιβλίο του. Στην Τουρκία έγινε αυτό. Οπωσδήποτε μπορείς να την κάνεις και εσύ αλλά δεν είναι ωραίο να τη βάλεις στο βιβλίο σου σαν δική σου συνταγή, εκεί αλλάζει το πράγμα» ανέφερε η Μαρία Εκμετσίογλου.

Στην συνέχεια, η σεφ τόνισε πως ένας από τους τρεις γιους της παντρεύτηκε κρυφά για να είναι σίγουρος πως εκείνη θα αποδεχθεί τελικά τη νύφη της.

«Ο γιος μου πρώτα παντρεύτηκε και μετά μου το είπε. Μου λέει, επειδή στο τέλος δεν πρόκειται να παντρευτώ με όποια κοπέλα σου γνωρίζω, την παντρεύτηκα και στην έφερα, οπότε δεν μπορείς να την αρνηθείς. Η νύφη μου δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε ντολμαδάκια ούτε ομελέτα», είπε και παραδέχτηκε ότι: «Δεν είμαι καλή πεθερά, μου παίρνουν τους γιους μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Έχεις ένα σπίτι τεράστιο και ξαφνικά σου φεύγουν όλοι. Τους άλλους δύο τους έχω κοντά μου, ακόμα είναι στα δωμάτιά τους».

TAGS