Τις τελευταίες ημέρες, ο Πάνος Μουζουράκης βρισκόταν στην Ισπανία για επαγγελματικούς λόγους καθώς συμμετέχει σε σειρά της ισπανικής τηλεόρασης.

Κατά την επιστροφή του από την Ισπανία «έπεσε» πάνω σε τηλεοπτικές κάμερες και δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσε η δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο βρισκόταν η δημοσιογράφος και η κάμερα του Πρωινού όταν αντίκρισαν μπροστά τους τον Πάνο Μουζουράκη κατά την άφιξη του.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αποκάλυψε πως γύρισε από την Ισπανία όπου συμμετέχει στην σειρά «Ναζντρόβια».

Τότε ήρθε η ερώτηση της δημοσιογράφου: «Πρώτη φορά στον ρόλο του ηθοποιού;».

Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε με χιούμορ, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τηλεοπτική παραγωγή.

«Θα σου πω αλλά θα μείνει μεταξύ μας. Δεν είναι καν η πρώτη φορά. Η επόμενη θα είναι η πρώτη. Αυτήν τη φορά είμαι ακόμη στον ρόλο του Μουζουράκη. Όταν θα γίνω ηθοποιός εκεί τότε θα είμαι…» απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Τον κατέκαψε η Βασιλική. Εννοούσε στο εξωτερικό πρώτη φορά ηθοποιός. Είναι σαν να έρχεται να ρωτήσει εμένα κάποιος “πρώτη φορά δημοσιογράφος;” Είναι και λίγο υποτιμητικό».

Ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής Πρωινό έσπευσαν να υπενθυμίσουν τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει ο Πάνος Μουζουράκης σε τηλεόραση και θέατρο.

TAGS