Ο γνωστός στη γκέι πορνογραφία ως Logan McCree, κατά κόσμο  Philipp Tanzer, άλλαξε τα πάντα στη ζωή του τόσο πολύ που πλέον ευελπιστεί να κερδίσει έδρα στις εκλογές, τον ερχόμενο Μάιο, με το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα, το οποίο είναι ένα ακροδεξιό και ομοφοβικό μόρφωμα.

Σε ηλικία 43 ετών, ο Tanzer ζει στα Χάιλαντς της Σκωτίας, είναι σήμερα πυροσβέστης και μάχεται για να καταδείξει τις αρνητικές συνέπειες της βιομηχανίας στους ενήλικες και τα παιδιά. Αν και αυτοπροσδιοριζόταν ως γκέι μέχρι τα 32 του, στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη σεξουαλικότητά του και έκανε σχέση με μια γυναίκα.

«Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους κατεβαίνω με το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα ήταν η εμπειρία μου και το να βοηθήσω τους ανθρώπους να μάθουν από αυτή», δήλωσε ο Tanzer σύμφωνα με τη Daily Mail. 

«Το πορνό δεν είναι πρόβλημα των ανδρών. Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια καταναλώνουν πορνογραφία και υποφέρουν εξίσου από την επίδρασή της. Το Σκωτσέζικο Οικογενειακό Κόμμα αντιπροσωπεύει καλύτερα τις απόψεις μου για τη ζωή και την κοινωνία. Ήμουν ένας γκέι ηθοποιός πορνό και ξέρω για τους αγώνες και τη σύγχυση της ενηλικίωσής μου. Δεν είμαι σίγουρος για τη σεξουαλικότητά μου και την ταυτότητά μου», ανέφερε.

Στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε, μάλιστα, ότι υποστηρίζει πλήρως τη στάση του κόμματος σχετικά με την «απομάκρυνση των ομοφυλοφίλων και την επιβεβαίωση της κακοποίησης από το σχολείο», ενώ ισχυρίστηκε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου «επιβάλει τον τρόπο ζωής των LGBT+ και την πορνογραφία στα παιδιά».

TAGS