Ένα σχόλιο του Ηλία Μπόγδανου το οποίο ακούστηκε στο Survivor και αφορούσε την πισίνα του Τριαντάφυλλου έγινε αμέσως viral.

Οι δαιμόνιοι χρήστες του twitter έψαξαν τα social media του Τριαντάφυλλου ώστε να βρουν την πισίνα αυτή για την οποία έγινε λόγος στο reality επιβίωσης.

Και φυσικά τη βρήκαν…

Το πρωί της Τρίτης, η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα Χατζηνικολάου, απάντησε για την «περιβόητη», όπως την χαρακτήρισε, πισίνα και σημείωσε πως τόσο εκείνη όσο και η μητέρα τους στεναχωριούνται για τα όσα βιώνει ο τραγουδιστής στον Άγιο Δομίνικο μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega.

«Η μητέρα μου κι εγώ σαφώς και στεναχωριόμαστε  γιατί δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Τριαντάφυλλος. Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα, δεν είμαστε ψυχροί και είναι λογικό να αισθανόμαστε στεναχώρια. Όμως δεχόμαστε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο για τον αδερφό μου και αυτό μας δίνει δύναμη», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Χατζηνικολάου.

Η Δέσποινα Χατζηνικολάου πρόσθεσε στην συνέχεια: «Όσον αφορά την περιβόητη πισίνα που ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και είδαμε να κυκλοφορεί σε φωτογραφίες, δεν είναι αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Τριαντάφυλλου. Ο αδερφός μου μένει σε συγκρότημα με άλλες έξι πολυκατοικίες, οπότε η πισίνα είναι κοινόχρηστη και τη μοιράζονται όλοι οι ιδιοκτήτες».

TAGS