Με την Σοφία Μαργαρίτη και μια συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor σε ραδιοφωνική εκπομπή, ασχολήθηκε η πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε».

Το ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα μεταδόθηκε στην εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την ενόχληση για κάποια από τα λεγόμενα της πρώην παίκτριας του Survivor.

Η Σοφία Μαργαρίτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου τονίζοντας πως έχει δεχθεί bullying για τις προτιμήσεις του.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν αρνητικά την αναφορά αυτή της Σοφίας Μαργαρίτη.
«Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε να μιλήσει η Σοφία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Σοφία Μαργαρίτη προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία φάνηκε πως είναι έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου.
«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές.Συναμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτούμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά» έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφία Μαργαρίτη.

TAGS