«Φυσικά και μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο η ομορφιά» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Δευτέρας.

Η ηθοποιός στην συνέχεια τόνισε πως: «Ίσως ποτέ δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Όταν πριν από χρόνια έλεγαν “πάλι την Κορινθίου την πολεμούν”, σε πληροφορώ πως όταν λειτουργείς σαν μονάδα σε αυτόν τον χώρο, από τα 24 σου ερχόμενη από την Αμερική εδώ, και δεν σε βοηθά κανείς, αν δεν έχεις πλάτες, δεν γλύφεις και δεν είσαι σε κλίκες το πληρώνεις ακριβά το τίμημα».

Στην συνέχεια η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε πως καταλαβαίνει τους συναδέλφους της που κάνουν live streaming παραστάσεις για βιοποριστικούς λόγους και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έκανα δουλειά μόνο για τα χρήματα. Αν θεωρούσα πως έκανα κάτι λάθος τότε “έλεγα δεν με αντιπροσωπεύει” και έφευγα. Δεν έχω κάνει τίποτα για τα χρήματα. Θα μπορούσα να έχω κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα».

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην συνέχεια στον σύζυγο της Γιάννη Αϊβάζη. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Γιάννη. Εγώ ήμουν πιο… δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ» σχολίασε η ηθοποιός.

TAGS