Ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής, με μια μόνο του φράση μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στους παίκτες του reality επιβίωσης και να πυροδοτήσει αλυσιδωτές… εκρήξεις.

Ο καλός φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλου, Μιχάλης Σαράντης, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» για τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του.

Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα», είπε ο Μιχάλης Σαράντης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

TAGS