Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο γνωστός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, είπε και μια άγνωστη στην ιστορία στη διάρκεια της οποίας, πριν από πολλά χρόνια, έχασε το πρώτο του μπουζούκι. Το ευχάριστο είναι πως το όργανο με το οποίο ηταν συναισθηματικά δεμένος, επέστρεψε τυχαία στα χέρια του πριν από λίγο καιρό.

«Το πρώτο μου το μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον, ο οποίος είχε ανάγκη και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει. Το βρήκα τώρα το μπουζούκι αυτό, το έφερε κάποιος άλλος που το αγόρασε από εκείνον που το είχε πουλήσει και αυτή τη στιγμή είναι στον μάστορα και μου το επισκευάζει» είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος σε συνέντευξή του στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δένομαι πάρα πολύ με τα μπουζούκια μου. Όταν μου λήστεψαν πρόσφατα το μπουζούκι από το μαγαζί που εμφανιζόμουν, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έλεγα δηλαδή «αν χάσω το μπουζούκι αυτό, τι θα γίνω;». Έχω ένα πολύ μεγάλο δεσμό με κάποια μπουζούκια» πρόσθεσε ο μετρ του μπουζουκιού. «Τελικά το βρήκα από μια τρομερή σύμπτωση. Ένας πιτσιρίκος προφανώς το έκλεψε στις εξίμιση το πρωί. Έσπασε την οροφή, μπήκε μέσα και κακώς που το είχα αφήσει και γω εκεί. Σπάνια αφήνω μπουζούκια. Το πήρε. Την άλλη μέρα στις 10:30 το πρωί κάποιος ήταν ερασιτέχνης μπουζουξής, πήγε σε ένα παλαιοπωλείο στην αγορά απέναντι και του έδειξαν το δικό μου το μπουζούκι».

TAGS