Η βασίλισσα Ελισάβετ, πέρα από το αξίωμα που της δίνει κύρος και αίγλη, δεν παύει να είναι κι αυτή άνθρωπος με αδυναμίες και «αμαρτωλές» απολαύσεις, όπως ο καθένας μας. Σύμφωνα με το Reader’s Digest, αυτές συμπεριλαμβάνουν τα αγαπημένα της κοκτέιλ, γρήγορα αυτοκίνητα, ιπποδρομίες κ.α.

Κοκτέιλ

Έχουν γραφτεί πολλά για τις συνήθειες κατανάλωσης της Αυτού Μεγαλειότητας, με ορισμένους να ισχυρίζονται, σύμφωνα με το Reader’s Digest, ότι απολαμβάνει τακτικά τέσσερα κοκτέιλ την ημέρα. Ένα κοκτέιλ πριν το μεσημεριανό γεύμα με τζιν, Dubonnet, λίγο λεμόνι και πάγο, ένα ποτήρι κρασί με το μεσημεριανό γεύμα, ένα ξηρό τζιν μαρτίνι, επίσης, με το μεσημεριανό γεύμα και ένα ποτήρι σαμπάνιας πριν από τον ύπνο. Καθώς κανείς δεν φαίνεται να την έχει παρατηρήσει να τα πίνει όλα αυτά σε οποιαδήποτε ημέρα, θεωρείται ότι πρόκειται για τα αγαπημένα της ποτά τα οποία απολαμβάνει όταν της δίνεται η ευκαιρία.

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι έχει οφέλη για την υγεία. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τη μαύρη σοκολάτα, και μάλιστα όσο πιο σκούρα τόσο το καλύτερο, σύμφωνα με τον πρώην ιδιωτικό σεφ της, Darren McGrady, και τις δηλώσεις του στο PureWow.

Γρήγορα αυτοκίνητα

Η Telegraph έχει απαθανατίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πίσω από το τιμόνι ενός σπορ αυτοκινήτου Τζάγκουαρ. Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βασίλισσα φωτογραφήθηκε οδηγώντας. Στην πραγματικότητα, ασχολείται με τα αυτοκίνητα από την εφηβική της ηλικία όταν υπηρέτησε ως μηχανικός και οδηγός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Popular Mechanics, μάλιστα, αναφέρει ότι το αγαπημένο της αυτοκίνητο οδήγησης είναι το Range Rover.

Ιπποδρομίες

Όχι ακριβώς με την ευρεία έννοια της λέξης, η βασίλισσα Ελισάβετ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, όπως αναφέρει το Travel + Leisure, έχει κερδίσει το ποσό των 8,8 εκατομμυρίων σε κέρδη από τις ιπποδρομίες. Όχι τζογάροντας η ίδια, αλλά επενδύοντας τα χρήματά της στην αναπαραγωγή, την ανατροφή και την εκπαίδευση των αλόγων. Όταν κερδίζουν τα άλογά της κερδίζει και η ίδια και μετά επενδύει τα χρήματά της στα άλογα και τους προπονητές της για να κερδίσει και πάλι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.