Ο Λάκης Γαβαλάς, ντύθηκε τσολιάς για να γιορτάσει και να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την φωτογραφία που τράβηξε, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

Η φωτογραφία αυτή, δεν άρεσε σε ορισμένους οι οποίοι τον σχολίασαν αρνητικά. Ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς βρήκε έναν απρόσμενο… σύμμαχο στο πρόσωπο του καθηγητή σεισμολογίας Άκη Τσελέντη.

Ο κ. Τσελέντης, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την οποία υπερασπίστηκε τον Λάκη Γαβαλά τονίζοντας πως «είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες».

Συγκεκριμένα ο Άκης Τσελέντης έγραψε: «Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο για την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά»

«Ο Γαβαλας είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες…. Και προτιμώ 100 σαν τον Γαβαλα πάρα τύπους σαν τον Λιγναδη και τους όμοιους του…

Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτε δεν προσέβαλε κανέναν. Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα ειναι η σφραγιδα του…. Διαφήμισε την Ελλάδα σ όλο τον κόσμο….

Ο κύριος αυτός έχει πιο πολλά…..προσόντα από πολλούς αλλους που το παίζουν αρσενικά… Η σεξουαλικη του ιδιαίτεροτητα δεν τον κάνει λιγοτερο Έλληνα… Η τσάντα ελληνική σημαία σας πειράζει…. Όταν βλέπετε όμως στην παραλία απλωμενες πετσέτες ελληνική σημαία…δεν σας χαλάει;;;;

Το τσαντάκι φέσι της Αγγελόπουλου δεν σας έκανε εντύπωση…. 380 ευρώ για να κάνει εντύπωση μισής ώρας;;;;

Πάντα αυτή η χώρα θα μένει πίσω όσο βλέπουμε το δέντρο και αφήνουμε δεν βλέπουμε το δάσος….»

Για την ανάρτηση αυτή ενημερώθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος έσπευσε να τον ευχαριστήσει για τα καλά του λόγια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά…

Posted by Akis Tselentis on Friday, March 26, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.