Το «τσουνάμι» των καταγγελιών το οποίο έχει σηκωθεί το τελευταίο διάστημα, σχολίασε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Σοφία Μουτίδου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης.

Η Σοφία Μουτίδου σχολίασε τα καταγγελλόμενα πρόσωπα και σημείωσε τι είχε ακούσει και για ποιους.

«Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Κατ’ αρχάς κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και μόνο που μπήκαν αυτοί οι τόσο ισχυροί άνθρωποι στη θέση τους, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στις αίθουσες να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο “φέρε μου ρε το νερό” και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το “ρε”. Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα φοβηθούν και θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες. Ο φόβος φυλά τα έρμα. Αν περιμένουμε να σεβαστεί κάποιος κάτι δεν θα σεβαστεί τίποτα» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Μιλώντας για το τι ήξερε και τι είχε ακούσει όσον αφορά στα καταγγελλόμενα πρόσωπα, η Σοφία Μουτίδου είπε: «Θα σου πω πολύ έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν ότι αν θα δουλέψω θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα.

Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, γενικώς, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κ.Σ δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο The Booth. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας και τοποθετήθηκα κιόλας. Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα. Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Ούτε υπήρξε κάποιο σχόλιο και κάποιος υπαινιγμός. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από που σου έρχεται».

Στην συνέχεια η Σοφία Μουτίδου είπε: «Βλέπω σίριαλ και λέω ο κόσμος θα βλέπει και θα λέει τώρα “εσύ είσαι εντάξει τώρα ;“. Για οποιονδήποτε θα έχει μπει η βρώμα. Αυτό έχουν όμως οι επαναστάσεις. Όταν βάλεις ένα νέο σοκαριστικό θα υποστείς για λίγο καιρό βρώμα. Για λίγο καιρό θα έχουν απορία για όλους μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.