«Στο J2US πήγα για τον παππού μου που ήταν ψάλτης» τόνισε ο Θανάσης Πασσάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων απαρίθμησε τις δουλειές τις οποίες έχει κάνει ενώ τόνισε πως δεν τον πτοούν τα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχεται.

«Έχω κάνει ομαδάρχης, κοινοτάρχης σε κατασκηνώσεις, αποθήκη, χασάπικο, γραφείο τελετών… Έχω δουλέψει στο λιμάνι στη Δραπετσώνα ως σημειωτής στα κοντέινερ. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, dj ένα καλοκαίρι, σε ένα μεσιτικό γραφείο, σε ένα λογιστικό γραφείο – έκανα flyers για πάρτι-, νομίζω είχα δουλέψει και σε μία θεία μου σε ένα ραφτάδικο. Ξεκάθαρα η πιο δύσκολη δουλειά ήταν όταν εργαζόμουν σημειωτής στα κοντέινερ» ανέφερε ο Θανάσης Πασσάς.

Σε ότι αφορά στα αρνητικά σχόλια, ο Θανάσης Πασσάς ανέφερε πως: «Με τροφοδοτούν τα αρνητικά σχόλια, θέλω να με βρίζουν. Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί».

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε επίσης: «Αλλά αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ και τους συμπονώ και πιάνω συζήτηση μαζί τους. Θέλω να μάθω τι του έχει συμβεί. Το 90% αυτών των ανθρώπων, όταν ανοίγεται, βλέπει ότι το πρόβλημα είναι πιο ουσιαστικό. Για να κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο και να επιτίθεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είσαι μόνος σου, πρέπει να το δεις».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.