Σε ερωτήσεις που… καίνε απάντησε η Ανθή Σαλαγκούδη και φυσικά οι περισσότερες αφορούσαν την συμμετοχή της στο Survivor.

Η δημοσιογράφος μέσα από την στήλη «Δέκα και να καίνε» της εκπομπής «Love it» αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ αλλά και στον Γιώργο Κοψιδά τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε ενορχηστρωτή των επιθέσεων στο πρόσωπο της.

«Στο Survivor πήγα για να ξεπεράσω κάποιες φοβίες μου, να βγω από το comfort zone μου και να δω τα όριά μου. Οι γονείς μου μού είπαν τα καλύτερα μετά την αποχώρησή μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές μου στο παιχνίδι ήταν η πρώτη μου μέρα και στο έπαθλο επικοινωνίας που είδα την οικογένειά μου. Ότι έπρεπε να μάθετε για μένα, νομίζω το έχετε μάθει. Ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για τον Γιώργο Κοψιδά, δεν δείχνει αυτό που πραγματικά είναι», ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρώ ότι ενορχήστρωνε τις επιθέσεις εναντίον μου και δεν φαινόταν. Ένα από τα χειρότερα σχόλια των συμπαικτών μου ήταν ότι έκανα διακοπές. Δεν μου μετέφεραν ποτέ, οι νέοι παίκτες, τι λένε έξω για μένα και δεν ρώτησα ποτέ. Σίγουρα δεν θα αναζητούσα τον Περικλή Κονδυλάτο για να βγούμε για καφέ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.